Waar gaat het nu echt over?

durf te veranderen

Coaching die jou (weer) laat groeien en bloeien

Durf jij te veranderen?

Als je op zoek bent naar een coach, loop je waarschijnlijk tegen bepaalde problemen aan. Misschien herken je dit wel:

Ik blijf de inleverdatum van mijn scriptie uitstellen.
Ik weet niet of ik dit werk nog wil blijven doen.
Hoe moet ik met die lastige collega omgaan?
Ik kan ook niets!
Zoveel taken, verplichtingen en verwachtingen: mijn hoofd loopt over!

Je loopt steeds tegen dezelfde problemen aan en je wilt graag veranderen, maar…

Je weet niet hoe!

Je hielp niet alleen bij het maken van een plan van aanpak, maar je bleef de hele periode dat ik aan mijn proefschrift werkte heel nauw betrokken. (Als in: je advies was niet oppervlakkig en was niet tijdgebonden.) Dat was echt fijn en heeft me goed geholpen!

Menno, 30 jaar

Coaching helpt je verder

Als coach help ik je om inzicht te krijgen in jezelf en in de manier waarop je in het leven staat. Vervolgens help ik je om een nieuwe richting in te slaan.

Wat kun je verwachten?

Misschien vind je het best spannend: een coach inschakelen. Daarom heb ik voor je op een rijtje gezet wat je kunt verwachten.

Vrijblijvende intake
Kennismaken en ontdekken of er een klik is, is heel belangrijk. Daarom maken we eerst een afspraak voor een vrijblijvende intake. Je vertelt waar je tegenaan loopt en dan kijken we samen of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Wat een coach doet
We bespreken tijdens de intake ook wat je van mij kunt verwachten in de coaching. Het is goed om te beseffen dat ik als coach jouw problemen niet kan oplossen. Wat ik wel doe? Ik help je om inzicht te krijgen in de (oorzaak van de) problemen en ik begeleid je bij het vinden van oplossingen.

Het coachingstraject
De intake geeft mij genoeg informatie om een plan op te stellen voor jouw coachingstraject. Een traject bestaat vaak uit vijf of zes sessies. Een gesprek duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 70,-. Deze gesprekken vinden meestal iedere twee weken plaats.

Als dat nodig blijkt, stellen we het plan gedurende het traject bij. Zo houd je zelf grip op je vooruitgang en weet je altijd waar je aan toe bent.

Commitment
Om de coaching te laten slagen, geef én vraag ik commitment. Dat is ook de reden dat ik je vraag om de overeenkomst die we aangaan te ondertekenen. Ook ik zet mijn handtekening.

Jij en ik zeggen daarmee: we gaan er voor!

coaching_foto19

Het is heel fijn om met iemand te bespreken wat je bezighoudt. Ik ontdekte dat er meer achter mijn eerste coachvraag zat.

Frank, 26 jaar

Durf te veranderen!

Zet vandaag nog die eerste stap en maak een afspraak.