Het vraagt moed om te groeien en te worden wie je diep van binnen bent.

durf te veranderen

Mentoraat: soms heb je gewoon een luisterend oor nodig

Als je het gevoel hebt dat je er alleen voor staat

Vraag jij je wel eens af…

… hoe anderen zo ontspannen kunnen zijn, terwijl jij van hot naar her rent?
… of het aan jou ligt dat je kinderen niet aan de verwachtingen voldoen?
… waarom je zo vaak schreeuwt tegen je puber?

In onze snelle samenleving kun je soms het gevoel hebben dat je er alleen voor staat. Of dat je de enige bent die worstelt met dagelijkse beslommeringen.

Uit ervaring weet ik dat dit niet zo is en dat het helpt om er met een ander over te spreken.
Maar… wat als je zelf niemand in je omgeving hebt met wie je hierover kunt praten?

mentoraat_foto1

Door Inekes rust en luisterende houding voelde ik me begrepen (…) Mensen vinden mij nu rustiger en ik voel me zekerder van mijzelf. Ik ben dankbaar voor de tijd die Ineke voor mij had.

Ellen, 28 jaar

Een oudere mentor om mee te sparren

Tijdens mijn jaren in het buitenland ontdekte ik dat m.n. veel jonge Amerikanen een oudere mentor hebben waarmee ze regelmatig sparren. Deze mentoren delen hun wijsheid en levenservaring en vormen zo een rustpunt in vaak jachtige levens.

Dat heeft me geïnspireerd om, nu ik zelf wat ouder ben, mentor te zijn voor de generaties die na mij komen. Heb je af en toe behoefte aan een luisterend oor, of wil je even flink stoom afblazen? Dan ben je bij mij van harte welkom!

Hoe werkt dat?

We houden het lekker ontspannen en spreken af bij een goede kop koffie in huiselijke setting. Een mentorgesprek duurt ongeveer anderhalf uur en kost € 70,-. We spreken ongeveer één keer per maand af, in eerste instantie voor een half jaar. Jij deelt je zorgen en ik mijn levenservaring en tips .

Heb je in een bepaalde periode behoefte aan meer of juist minder gesprekken? Dan passen we het ritme daarop aan. En wil je na een half jaar blijven afspreken? Dat kan.

mentoraat_foto2

Heb jij behoefte aan een luisterend oor?